بررسی اصولی روابط زناشوئی

آموزش مسائل زناشوئی و مسائل مربوطه به آن

بررسی اصولی روابط زناشوئی

آموزش مسائل زناشوئی و مسائل مربوطه به آن

۵۰% درصد طلاقها ریشه در مشکلات جنسی دارد !

۵۰% درصد طلاقها ریشه در مشکلات جنسی دارد .

- رییس سومین کنگره خانواده و سلامت جنسی گفت با بررسی پرونده‌هایی از دادگاه‌های خانواده مشخص شد که حدود ۵۰ درصد از طلاق‌هایی که در خانواده‌ها صورت می‌گیرد ریشه در مسایل و مشکلات جنسی دارد به گزارش ایسنا ، دکتر سید کاظم فروتن با بیان این مطلب افزود نتیجه این بررسی نشان می‌دهد بسیاری از مشکلات خانواده‌ها ناشی از مشکلات و اختلالات جنسی است که به صورت مشکلات ظاهری و سطحی همچون تنفرها و جر و بحث‌های خانوادگی مطرح میشود

دکتر فروتن گفت به دلیل محدودیت‌های فرهنگی که در زمینه طرح مسایل و مشکلات جنسی در جامعه وجود دارد افراد نمی‌دانند مشاوره‌های مرتبط با مسایل جنسی را در چه مرکزی باید دریافت کنند .» . دکتر فروتن با اشاره به اینکه اختلالات جنسی در جامعه ما از شیوع بالایی برخوردار است افزود در کشور ما برای ناتوانی جنسی که حدود ۴۵ درصد مردان جامعه از آن رنج می‌برند هیج برنامه ریزی منسجمی به عمل نیامده است .». وی اضافه کرد : طبق آمارهای موجود در کشور حدود ۳۹ درصد زنان و ۴۲ تا ۵۸ درصد مردان در زندگی زناشویی خود از اختلالات جنسی رنج میبرند .

دکتر فروتن تصریح کرد : یکی از مهم‌ترین مشکلات کشور ما دراین زمینه نبود مراکز آموزشی است و همچنین وجود این معضل است که کجا ، چه چیزی و به چه میزان باید در زمینه مشکلات جنسی آموزش داده شود . وی افزود مشکل دیگری که در زمینه مشکلات جنسی در کشور ما وجود دارد این است که هیچ‌گاه به طور شفاف و صریح به این مشکلات پرداخته نشده است و همیشه دراین مورد صورت مساله را پاک کرده‌ایم

**لازم به ذکر است که سومین کنگره سراسری خانواده و سلامت جنسی توسط دانشگاه شاهد سوم تا هشتم آذرماه امسال برگزار میشود .

__________

*** مشکلات جنسی هشداری درباره بیماری قلبی است :

- محققان می گویند : خطر ابتلا به بیماری قلبی در مردان دیابتی که مشکل نعوظ دارند ، جدی است . به گزارش محققان دانشگاه چینی هنگ کنگ ، مردان مبتلا به دیابت که دچار این مشکل هستند ، دو برابر بیشتر از سایر بیماران دیابتی در معرض ابتلا به بیماری قلبی هستند . به گفته آنها علت این مشکل می تواند آسیب دیدگی دیواره عروق به خاطر افزایش میزان قند خون باشد .

پزشکان می گویند مردانی که دچار مشکل نعوظ هستند حتما باید به پزشک مراجعه کنند . به گزارش مجله کالج آمریکایی قلب ، محققان دانشگاه چینی هنگ کنگ در تحقیقات خود در پی بررسی اهمیت توجه به مشکلات نعوظ به عنوان تشخیص زودهنگام بیماری های قلبی بودند .

تحقیقات پیشین بیانگر بروز مشکلات جنسی در مردان مبتلا به دیابت نوع دوم به مدت سه سال پیش از ابتلای آنها به مشکلات قلبی بود . برای بررسی این موضوع ، محققان تحقیقاتی را بر روی بیشتر از ۲۳۰۰ مرد انجام دادند . یک چهارم این افراد به مشکلات نعوظ مبتلا بودند . وسابقه ابتلا به بیماری قلبی یا سکته قلبی در هیچ کدام از آنها وجود نداشت .

از این تعداد , بیش از ۱۲۰ تن در طول یک دوره چهار ساله دچار سکته قلبی یا مبتلا به بیماری های قلبی شدند . احتمال حضور مردان مبتلا به مشکلات نعوظی در این گروه دو برابر بیشتر از سایر افراد مورد آزمایش بود . به گفته دکتر پیتر چون ییپ تونگ که سرپرستی این گروه تحقیق را بر عهده داشت ، بروز مشکلات نعوظی باید علامت خطری برای مبتلایان و پزشکان باشد .

به گفته او سطح بالای قند خون باعث التهاب سطح داخلی عروق و تصلب شرائین در رگ های کرونر قلب و آلت تناسلی مردان می شود . دکتر رابرت کلونر ، استاد دانشکده پزشکی کِکدر دانشگاه جنوب کالیفرنیا با مهم دانستن نتیجه این تحقیق گفت :” مردان باید مشکلات نعوظ را پیام آور واقعی ابتلا به تصلب شرائین عروق کرونر قلب بدانند .”

*** درمان دارویی :

در تحقیق جداگانه ای که در چهار مرکز پزشکی در ایتالیا انجام شد ، محققان سیصد مرد را مورد آزمایش قرار دادند . همه این افراد به بیماری دیابت مبتلا بودند و در مراحل اولیه بیماری قلبی قرار داشتند . یکصد و ۱۸ تن از این افراد علاوه بر این دو مشکل ، به مشکلات نعوظ هم مبتلا بودند . در طول دوره چهار ساله این تحقیق مشخص شد احتمال بروز سکته قلبی یا یک مشکل جدی قلبی در این افراد دو برابر بیشتر از سایر اعضای گروه بود .

در همین حال ، احتمال بروز سکته قلبی در آن دسته از بیمارانی که داروهای کاهش دهنده کلسترول خون مصرف میکردند و یا این که دچار مشکلات نعوظ نبودند ، تا یک سوم کمتر بود . محققان همچنین سعی کردند رابطه مصرف داروی ویگو که برای مقابله با مشکلات نعوظ مصرف میشود را با کاستن از خطر بروز سکته قلبی بررسی کنند . هر چند تاثیر این دارو در کاهش موارد ابتلا به سکته قلبی مثبت به نظر میرسد اما تعداد مصرف کنندگان این دارو در گروه مورد مطالعه به اندازه ای نبود که محققان بتوانند نتیجه گیری درستی انجام دهند .

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد